O nama

Elketours je jedna od vodećih turističkih agencija u regiji u sektoru organiziranih putovanja i svih vrsta turističkih usluga. Osnovan je u Lukavcu 1990. godine, a s godinama postaje jedan od vodećih regionalnih turoperatora i najbolji domaćin u brojnim svjetskim odredištima. Najvećom ponudom odmora i putovanja, iskusnim predstavnicima i najdužom tradicijom obrazovane vodičke službe, vaše će odmore i putovanja učiniti nezaboravnim iskustvom.

Kako biste lakše odabrali i na najljepši način započeli svoj odmor ili putovanje, posjetite neku od moderno uređenih poslovnica Elketoursa u Tuzli ili Lukavcu. Ljubazni prodajni agenti, ujedno savjetnici za putovanja, pobrinut će se udovoljiti svim vašim specifičnim željama, pronaći vam avio karte za željene destinacije…, a na vama je samo opustiti se i otkriti svoj djelić svijeta za savršeno uživanje.

Vjerujemo da zaslužujete sigurnu, udobnu i prijatnu vožnju. Sva naša vozila su novije generacije i bez obzira na to naši vozači, koji su prošli profesionalnu obuku prije svakog polaska vrše detaljan pregled vozila. Autobusi se čiste se svakodnevno.

MAN

TOURLINER 1

TOURLINER 2